Τον είχαν για εξαφανισμένο απο το 2015 - Τον εντόπισαν 7 χρόνια μετά σε άλλη χώρα

Τον είχαν για εξαφανισμένο απο το 2015 - Τον εντόπισαν 7 χρόνια μετά σε άλλη χώρα

Σε άλλη χώρα της Ευρώπης εντοπίστηκε πρόσωπο που είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, και αναζητείτο από την Αστυνομία. Πρόκειται για άντρα ηλικίας 23 ετών, ο οποίος είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο το 2015, και έκτοτε αναζητείτο.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 16χρονου τότε άντρα, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία στις 21 Οκτωβρίου, 2015, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Από εξετάσεις που έγιναν από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος βρίσκεται σε χώρα της Ευρώπης, όπου και υπέβαλε αίτημα για πολιτικό άσυλο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.