ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τραγική κατάληξη: Πήγε για κατάδυση και ανασύρθηκε νεκρός στο Κάβο Γκρέκο

Τραγική κατάληξη: Πήγε για κατάδυση και ανασύρθηκε νεκρός στο  Κάβο Γκρέκο

Τραγωδία σημειώθηκε στο Κάβο Γκρέκο, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου 03 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα ώρα 01:45, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε σε αγνοούμενο άτομο στην θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

Το ΚΣΕΔ, κινητοποίησε άμεσα πεζό περίπολο του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, ταχύπλοο και δύτες της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, δύτες της ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σταθμού Αμμοχώστου.

Το αγνοούμενο άτομο, Βρετανικής καταγωγής, ο οποίος φαίνεται είχε πάει στην περιοχή για ελεύθερη κατάδυση μαζί με φίλο του, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από δύτες της Λ&Ν Αστυνομίας στις 04:05 και αφού μεταφέρθηκε με Ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ) στο Γεν. Νοσοκομείο Αμμοχώστου, διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top