Παγιδεύτηκε σε βράχο ο νεαρός που «έσβησε» στο Κάβο Γκρέκο - Πρόκειται για 21χρονο

Παγιδεύτηκε σε βράχο ο νεαρός που «έσβησε» στο  Κάβο Γκρέκο - Πρόκειται για 21χρονο

Νεκρός ανασύρθηκε, τα χαράματα, στην θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο, νεαρός Βρετανός μόνιμος κάτοικος Κύπρου, από τους δύτες της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση το Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης ΚΣΕΔ «σήμερα στη 01:45 μετά τα μεσάνυχτα το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε αγνοούμενο άτομο στην θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο».

Το ΚΣΕΔ, «κινητοποίησε άμεσα πεζό περίπολο του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, ταχύπλοο και δύτες της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, δύτες της ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σταθμού Αμμοχώστου».

Ο νεαρος 21 ετών φαίνεται πως είχε πάει στην περιοχή για ελεύθερη κατάδυση μαζί με φίλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ ο νεαρος παγιδεύτηκε σε βράχο εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από δύτες της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ στις 04:05 το πρωί και διεκομίσθη με Ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE