Έβαλαν βόμβα στο κατώφλι σπιτιού στη Λευκωσία - Οι πρώτες πληροφορίες

Έβαλαν βόμβα στο κατώφλι σπιτιού στη Λευκωσία - Οι πρώτες πληροφορίες

Απόπειρα καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικό μηχανισμό, διερευνά η Αστυνομία στην Λευκωσία.

Σύμφωνα την Αστυνομία, γύρω στις 4:15 το πρωί της Κυριακής (04/05), μετά από κλήση για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε οικία, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, μετέβησαν στο σημείο.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι τοποθέτησαν και ενεργοποίησαν εκρηκτικό μηχανισμό, στην κεντρική είσοδο σπιτιού στην περιοχή της Έγκωμης, στη Λευκωσία.

Από την έκρηξη φαίνεται να προκλήθηκαν υλικές ζημιές και δεν τραυματίστηκε κάποιος.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE