ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κατασχέθηκαν 20 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού στη Λεμεσό

Κατασχέθηκαν 20 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού στη Λεμεσό

Στο πλαίσιο της πρόληψης των οδικών συγκρούσεων, της πάταξης του φαινομένου της οχληρίας και της εμπέδωσης του αισθήματος οδικής ασφάλειας, μοτοσικλετιστές της ομάδας ¨Ζ¨ της Τροχαίας Λεμεσού, διενήργησαν από την 1η Σεπτεμβρίου, μέχρι σήμερα το πρωί, τροχονομικούς ελέγχους σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού, με έμφαση το παραλιακό μέτωπο της πόλης, κεντρικούς δρόμους, αλλά και σημεία όπου στο παρελθόν είχαν σημειωθεί θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις και οχληρία.

Κατά τους τροχονομικούς ελέγχους κατασχέθηκαν 20 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, μία τετράτροχη μοτοσικλέτα και τέσσερα αυτοκίνητα, ενώ έγιναν συνολικά 169 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Μεταξύ των καταγγελιών, περιλαμβάνονται 57 που αφορούν διακίνηση συσκευών προσωπικής κινητικότητας (σκούτερ), σε κύριες οδικές αρτηρίες.

Οι στοχευμένοι έλεγχοι της τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, σε όλο το οδικό δίκτυο παγκύπρια.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top