Κατασχέθηκαν 20 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού στη Λεμεσό

Κατασχέθηκαν 20 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού στη Λεμεσό

Στο πλαίσιο της πρόληψης των οδικών συγκρούσεων, της πάταξης του φαινομένου της οχληρίας και της εμπέδωσης του αισθήματος οδικής ασφάλειας, μοτοσικλετιστές της ομάδας ¨Ζ¨ της Τροχαίας Λεμεσού, διενήργησαν από την 1η Σεπτεμβρίου, μέχρι σήμερα το πρωί, τροχονομικούς ελέγχους σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού, με έμφαση το παραλιακό μέτωπο της πόλης, κεντρικούς δρόμους, αλλά και σημεία όπου στο παρελθόν είχαν σημειωθεί θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις και οχληρία.

Κατά τους τροχονομικούς ελέγχους κατασχέθηκαν 20 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, μία τετράτροχη μοτοσικλέτα και τέσσερα αυτοκίνητα, ενώ έγιναν συνολικά 169 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Μεταξύ των καταγγελιών, περιλαμβάνονται 57 που αφορούν διακίνηση συσκευών προσωπικής κινητικότητας (σκούτερ), σε κύριες οδικές αρτηρίες.

Οι στοχευμένοι έλεγχοι της τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, σε όλο το οδικό δίκτυο παγκύπρια.

* Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE