ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφτασε η ώρα των Οικολόγων – Στις 02 Οκτωβρίου αποφασίζουν τον υποψήφιο που θα στηρίξουν στις Προεδρικές Εκλογές

Έφτασε η ώρα των Οικολόγων – Στις 02 Οκτωβρίου αποφασίζουν τον υποψήφιο που θα στηρίξουν στις Προεδρικές Εκλογές

Στις 02 Οκτωβρίου αναμένεται η τελική απόφαση του Κινήματος Οικολόγων για τον υποψήφιο που θα στηρίξουν στις Προεδρικές Εκλογές του 2023, τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της, η κα. Έφη Ξάνθου «Ελήφθη απόφαση. Προχωρούμε με εσωτερική δημοσκόπηση με κάλπη, που θα διεξαχθεί στα κατά τόπους επαρχιακά γραφεία μας, στις 17-18 και 19/9. Μέλη που θα κωλυονται να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία δια ζώσης θα μπορούν να ψηφίσουν με σφραγισμένο φάκελο πριν απο αυτές τις ημερομηνίες.»

Την ίδια ώρα σημειώνει ότι «η διευρυμένη Κεντρική Επιτροπή των Οικολόγων θα συνεδριάσει στις 2/10/22 για να της παρουσιαστούν τα αποτελέσματα και το αποτέλεσμα της διαβούλευσης με τον υποψήφιο/ους που τυχόν θα ξεχωρίσει/ουν από αυτή τη διαδικασία από την πολιτική επιτροπή. Στις 2/10 λοιπόν το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών παίρνει απόφαση πότε θα συγκαλέσει εκλογική συνδιάσκεψη για να αποφασίσει ποιον πρόεδρο θα στηρίξει. Χρονοδιάγραμμα μεχρι τελος Οκτωβρίου, για να χρησιμοποιηθεί το ενδιάμεσο διάστημα να γίνει διαβούλευση.»

Δείτε την ανάρτηση: 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top