Έφτασε η ώρα των Οικολόγων – Στις 02 Οκτωβρίου αποφασίζουν τον υποψήφιο που θα στηρίξουν στις Προεδρικές Εκλογές

Έφτασε η ώρα των Οικολόγων – Στις 02 Οκτωβρίου αποφασίζουν τον υποψήφιο που θα στηρίξουν στις Προεδρικές Εκλογές

Στις 02 Οκτωβρίου αναμένεται η τελική απόφαση του Κινήματος Οικολόγων για τον υποψήφιο που θα στηρίξουν στις Προεδρικές Εκλογές του 2023, τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της, η κα. Έφη Ξάνθου «Ελήφθη απόφαση. Προχωρούμε με εσωτερική δημοσκόπηση με κάλπη, που θα διεξαχθεί στα κατά τόπους επαρχιακά γραφεία μας, στις 17-18 και 19/9. Μέλη που θα κωλυονται να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία δια ζώσης θα μπορούν να ψηφίσουν με σφραγισμένο φάκελο πριν απο αυτές τις ημερομηνίες.»

Την ίδια ώρα σημειώνει ότι «η διευρυμένη Κεντρική Επιτροπή των Οικολόγων θα συνεδριάσει στις 2/10/22 για να της παρουσιαστούν τα αποτελέσματα και το αποτέλεσμα της διαβούλευσης με τον υποψήφιο/ους που τυχόν θα ξεχωρίσει/ουν από αυτή τη διαδικασία από την πολιτική επιτροπή. Στις 2/10 λοιπόν το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών παίρνει απόφαση πότε θα συγκαλέσει εκλογική συνδιάσκεψη για να αποφασίσει ποιον πρόεδρο θα στηρίξει. Χρονοδιάγραμμα μεχρι τελος Οκτωβρίου, για να χρησιμοποιηθεί το ενδιάμεσο διάστημα να γίνει διαβούλευση.»

Δείτε την ανάρτηση: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των καταγγελιών που ταλανίζουν το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, καθώς ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνοδευόμενος από τη νομική του εκπρόσωπο, Λητώ Καριόλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE