Έχετε υψοφοβία; Αυτό είναι το ξενοδοχείο που δεν θα επισκεφθείτε ποτέ - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Έχετε υψοφοβία; Αυτό είναι το ξενοδοχείο που δεν θα επισκεφθείτε ποτέ - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ίσως δεν θα πιστεύατε ότι υπάρχει ένα τέτοιο ξενοδοχείο. To ξενοδοχείο Natura Vive Skylodge Adventure Suites στο Cuzco του Περού απευθύνεται σε όσους δεν φοβούνται τα ύψη

Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο ξενοδοχείο για τολμηρούς. Οι επισκέπτες θα πρέπει να κρεμαστούν 365 μέτρα πάνω από το έδαφος, στα απότομα βράχια της Ιερής Κοιλάδας του Κούσκο για να απολαύσουν την διαμονή.

Σίγουρα απευθύνεται σε όσους δεν φοβούνται τα ύψη και είναι μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία διαφορετική από όσες γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Οι πελάτες πρέπει να ανέβουν στο βουνό και στη συνέχεια να κατέβουν στο δωμάτιο. Όταν φτάσουν λοιπόν εκεί, θα κοιμηθούν στα κρεβάτια τους, τα οποία βλέπουν την πανέμορφη θέα. Το βράδυ θα θαυμάσουν τα αστέρια και το μαγευτικό σκηνικό.

Πρόσφατα ένας TikToker, ο Alex Carvalho κατέγραψε όλη του την εμπειρία σε ένα video και αν θέλετε να τρομάξετε έστω και για λίγο τους φίλους σας που έχουν υψοφοβία, δεν έχετε παρά να τους προτείνετε μια διανυκτέρευση στο Natura Vive Skylodge!

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: jenny

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE