ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελεγκτική Υπηρεσία: Ανακοίνωσε έλεγχο όλων των ιδιωτικών εισφορών προς τα κόμματα από το 2016

Ελεγκτική Υπηρεσία: Ανακοίνωσε έλεγχο όλων των ιδιωτικών εισφορών προς τα κόμματα από το 2016

Έλεγχο όλων των ιδιωτικών εισφορών προς τα πολιτικά κόμματα για την περίοδο 1.1.2016 με 31.12.2021 ανακοίνωσε η Ελεγκτική Υπηρεσία, με επιστολή της προς τα κόμματα, την οποία δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, "σ' αυτή τη φάση ο έλεγχος θα επικεντρωθεί στις εισφορές που σχετίζονται με το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα, όπως έχει ζητήσει η Επιτροπή Ελέγχου", ενώ στην επιστολή αναφέρεται ότι στη συνέχεια ο έλεγχος θα επεκταθεί και σε άλλα θέματα.

Ο Γενικός Ελεγκτής, που υπογράφει την επιστολή, ζητά από τα κόμματα να υποβάλουν το μητρώο εισφορών που είναι υποχρεωμένα να τηρούν για τις εισφορές που έλαβαν για την εν λόγω περίοδο, το αργότερο μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Συγκεκριμένα, η Ελεγκτική Υπηρεσία ζητά πληροφορίες για ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητας, για φυσικά πρόσωπα ή αριθμό εγγραφής σε περίπτωση που η εισφορά έγινε από εταιρεία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top