Υπόθεση Αριστοτέλους: Αποφάσισε παράταση διαθεσιμότητας του αξιωματικού η Δράκου – Σε δύο βδομάδες η ολοκλήρωση της έρευνας

Υπόθεση Αριστοτέλους: Αποφάσισε παράταση διαθεσιμότητας του αξιωματικού η Δράκου – Σε δύο βδομάδες η ολοκλήρωση της έρευνας

Παράταση της διαθεσιμότητας του Ανώτερου Αξιωματικού της Αστυνομίας, ο οποίος καταγγέλθηκε από την Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, κα Άννα Αριστοτέλους, αποφάσισε η Υπουργός Δικαιοσύνης, Στέφη Δράκου.

«Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, έχοντας ενημερωθεί από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας ότι ο ποινικός ανακριτής κ. Αχιλλέας Αιμιλιανίδης, ζήτησε και του δόθηκε παράταση μέχρι και την 15η Σεπτεμβρίου 2022, για να ολοκληρώσει την έρευνα, ενεργώντας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και αφού έλαβε υπόψη τις θέσεις του Ανώτερου Αξιωματικού της Αστυνομίας, καθώς επίσης και όλα τα ενώπιον της στοιχεία και τις αρχές και κριτήρια που έχει διατυπώσει η νομολογία, αποφάσισε όπως παρατείνει τη διαθεσιμότητά του μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου 2022, με σκοπό την διασφάλιση της ακεραιότητας, της αποτελεσματικότητας της έρευνας και της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος.

Σε περίπτωση ολοκλήρωσης της έρευνας του ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή πριν τις 15 Σεπτεμβρίου τότε η διαθεσιμότητα αίρεται αντίστοιχα.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE