Πανικός με την… πίσω όψη της Ασημίνας - Τρώει φρούτα και κολάζει -Δείτε φωτογραφίες

Πανικός με την… πίσω όψη της Ασημίνας - Τρώει φρούτα και κολάζει -Δείτε φωτογραφίες

Η Ασημίνα απολαμβάνει τις τελευταίες καλοκαιρινές μέρες και ενθουσιάζει τους διαδικτυακούς της φίλους με τις φωτογραφίες που τους χαρίζει.

Η πρώην παίκτρια του Survivor πόζαρε ξαπλωμένη φορώντας τα απολύτως απαραίτητα και τρέλανε το Instagram. H σύντροφος του Χρήστου Δάντη στις φωτογραφίες που ανέβασε απολαμβάνει τα φρούτα της και μοιάζει πιο χαλαρή από ποτέ.

Η εντυπωσιακή παίκτρια που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της στη Σκόπελο από όπου ανέβασε και τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα.

Όπως ήταν φυσικό οι φίλοι της ενθουσιάστηκαν κυρίως με την… πίσω όψη της και αποκάλεσαν τυχερό τον Χρήστο Δάντη.

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE