Καταζητείται 33χρονος - Τον ψάχνουν για υπόθεση απειλής και επίθεσης - Δείτε φωτογραφία

Καταζητείται 33χρονος - Τον ψάχνουν για υπόθεση απειλής και επίθεσης - Δείτε φωτογραφία

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία υπόπτου που καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση Απειλής, Κοινής επίθεσης, και Απειλής βιαιοπραγίας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Nicolae George Zdirca, 33 ετών, ημερομηνία γέννησης 23/10/1988, από τη Ρουμανία, κάτοικος Κύπρου, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στα τηλέφωνα 24-804060 και 24-804096, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE