ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έγραψαν με σπρέι υβριστικά συνθήματα σε πάρκο στη Λάρνακα – Δείτε φωτογραφίες

 Έγραψαν με σπρέι υβριστικά συνθήματα σε πάρκο στη Λάρνακα – Δείτε φωτογραφίες

Καταστροφές καταγράφηκαν στο πάρκο Πειραιώς επί της οδού Δαφνίδος στην επαρχία Λάρνακας, γράφοντας υβριστικά σχόλια με σπρέι σε διάφορα σημεία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας, «για ακόμα μια φορά δημοτικό πάρκο έπεσε «θύμα» κακόβουλων ενεργειών από κάποιους απερίσκεπτους συνδημότες μας, οι οποίοι δεν εκτιμούν τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος Λάρνακας για βελτίωση βασικών οδικών αρτηριών και άλλων τοποθεσιών της πόλης σε κατάλληλα σημεία ψυχαγωγίας και σε πνεύμονες πρασίνου».

Συγκεκριμένα, συνεχίζει η ανακοίνωση, «το πάρκο Πειραιώς επί της οδού Δαφνίδος, το οποίο βρίσκεται υπό ανακατασκευή, αφού στις 6 Μαΐου 2022 τα παιγνίδια του έγιναν παρανάλωμα του πυρός από ασυνείδητους».

Την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022, ενώ στο εν λόγω πάρκο εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης λόγω της πυρκαγιάς, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα υβριστικού περιεχομένου καταστρέφοντας μέρος των εργασιών.

«Για πολλοστή φορά ο Δήμος Λάρνακας κάνει έκκληση προς όλους όπως σέβονται την περιουσία του Δήμου η οποία είναι και περιουσία των δημοτών! Η καταστροφή της, με οποιοδήποτε μέσω και τρόπο προσβάλουν το ήθος και επίπεδο του πολιτισμού της πόλης μας, σημειώνεται.

«Τέτοιου είδους ενέργειες είναι απαράδεκτες, καταδικαστέες και δημιουργούν αισθήματα θυμού και αγανάκτησης», τονίζει η ανακοίνωση ενώ παράλληλα προσθέτει πως, «η κάθε πρωτοβουλία που καταβάλλεται είτε από τον Δήμο Λάρνακας είτε από ιδιώτες, μικρής ή μεγάλης κλίμακας αποτελεί βήμα προόδου και εκσυγχρονισμού».

«Ευχή όλων μας είναι όπως μην επαναληφθούν ποτέ ξανά και επιτέλους κάποιοι να αρχίσουν να εκτιμούν την πόλη και τους συνδημότες μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η υπόθεση εξετάζεται από την Αστυνομία.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top