Υπό κράτηση 18χρονος για υπόθεση ένοπλης ληστείας

Υπό κράτηση 18χρονος για υπόθεση ένοπλης ληστείας

Υπό κράτηση τέθηκε 18χρονος για υπόθεση ένοπλης ληστείας που διαπράχθηκε στις 12.6.22 τα ξημερώματα σε κατοικία στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 12.6.22 στις 3 τα ξημερώματα είχε διαπραχθεί ένοπλη ληστεία σε χωριό της επαρχίας Πάφου όπου δύο άγνωστα πρόσωπα φορούσαν κουκούλες και ο ένας εξ αυτών κρατούσε πιστόλι.

Από περαιτέρω εξετάσεις, οι ύποπτοι φέρεται να εισήλθαν από ανοικτό παράθυρο σε υπνοδωμάτιο κατοικίας ηλικιωμένων σε χωριό της επαρχίας Πάφου και υπό την απειλή πιστολιού φέρεται να απέσπασαν 9.300 ευρώ σε μετρητά, ρολόγια αξίας, καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα των ενοίκων.

Χτες Πέμπτη στις 17:30 συνελήφθη ως ύποπτος για την υπόθεση 18χρονος από χωριό της επαρχίας Πάφου, βάση μαρτυρίας που προέκυψε εναντίον του. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE