LIFESTYLE

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένει

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένει

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία βρίσκεται στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι περιμένει κορίτσι.

Η ίδια μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media ενημερώνει συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της εγκυμοσύνης της.

Το μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό και φορώντας μάσκα, ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που πρόκειται σε λίγους μήνες να καλωσορίσει.

Δείτε την ανάρτηση

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Hunt (@juliahunt0000)

Πριν από λίγο καιρό η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε δηλώσει ότι θα μοιράζεται τα νέα της εγκυμοσύνης της μέσα από τον λογαριασμό που έχει στη συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans.

Πιο συγκεκριμένα ένας από τους ακολούθους της στο Instagram τη ρώτησε πώς πηγαίνει η εγκυμοσύνη της με την ίδια να απαντά: «Είστε χαζοί; Εννοείται όλη μου η εγκυμοσύνη θα είναι στο Only Fans. Δεν τη δείχνω δωρεάν».

«Αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη»

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Τζούλιας Αλεξανδράτου είχε δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά με πολλούς να θεωρούν ότι πρόκειται απλώς για μια φάρσα.

Ωστόσο, το μοντέλο αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε άλλες δύο εγκυμοσύνες, τονίζοντας πως ο κόσμος αγνοεί πολλά πράγματα από τη ζωή της.

«Παρεμπιπτόντως αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Έχω μιλήσει για τις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου στο παρελθόν. Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου. Και έτσι θέλω να μείνει αυτό. Παρακαλώ κοιτάξτε τη ζωή σας και τη δουλειά σας. Ευχαριστώ» έγραψε χαρακτηριστικά η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Αν και τα τελευταία χρόνια, το μοντέλο έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει να μοιράζεται τα νέα της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έγινε μέσω ενός story που μοιράστηκε στο Instagram, όπου ξαπλωμένη στο κρεβάτι και με το χέρι της να χαϊδεύει την κοιλιά της έγραψε: «Baby loading», αφήνοντας να εννοηθεί πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top