Μαυρίκιος – Ιλάειρα: «What a night» - Αγκαλιά σε ένα μαγευτικό τοπίο – Νέες εικόνες από το ταξίδι του μέλιτος

Μαυρίκιος – Ιλάειρα: «What a night» - Αγκαλιά σε ένα μαγευτικό τοπίο – Νέες εικόνες από το ταξίδι του μέλιτος

Ευτυχισμένες στιγμές ζουν στον εξωτικό Μαυρίκιο η Ιλάειρα και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Σύμφωνα με αναρτήσεις που σπεύδουν να δημοσιεύσουν για να ενημερώσουν τους διαδικτυακούς τους φίλους, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ζευγάρι απολαμβάνει μαγευτικές στιγμές λίγες ημέρες μετά τον γάμο του στη Λεμεσό.

Ακόμη μία φωτογραφία σκιαγραφεί την ευτυχία του Μαυρίκιου και της Ιλάειρας, απεικονίζοντας το ζευγάρι με κουστούμια έντονων χρωματισμών αγκαλιά σε ένα μαγευτικό τοπίο.

«What a night», γράφει χαρακτηριστικά η Ιλάειρα.

Δείτε την ανάρτηση:

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με τη σειρά του δημοσίευσε στο Instagram διαφορετική φωτογραφία με την αγαπημένη του γράφοντας συγκεκριμένα: « Τι νύχτα, τι φεγγάρι, τι αγκαλιά... έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία... μαγικά... να περνάτε όμορφα... μας αρέσει πολύ η τοπική παραδοσιακή μόδα... εδώ Μαυρίκιος... (το νησί!!) καληνύχτα...»

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE