Ένα τρελό φορτηγάκι «κόβει» βόλτες στη Λευκωσία (ΦΩΤΟ)

Ένα τρελό φορτηγάκι «κόβει» βόλτες στη Λευκωσία (ΦΩΤΟ)

Ένα τρελό, εντός πολλών εισαγωγικών, φορτηγάκι, κόβει βόλτες στους δρόμους της Πρωτεύουσας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο οδηγός του, προσφέρει πολύ γέλιο σε όσους έχουν την τύχη να το ακολουθούν, ή έστω να σταθμεύσουν πίσω του, όταν τα φανάρια είναι στο κόκκινο. 

Ο ιδιοκτήτης τους, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που θα δείτε πιο κάτω, διακωμωδώντας την πραγματικότητα που επικρατεί στους κυπριακούς δρόμους (και όχι μόνο), στέλνει με έξυπνο τρόπο, τα δικά του μηνύματα σε όλους τους οδηγούς. Και δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείς πίσω από αυτό το φορτηγάκι και να μην τα δεις. 

«Σιγά σιγά γράφω μήνυμα» και «όχι πουρούδες, κοιμάμαι» είναι δύο από τα μερικά που κοσμούν το πίσω μέρος του μικρού φορτηγού. 

Εδώ που τα λέμε, θα ήθελα να γνωρίσω τον ιδιοκτήτη του οχήματος αυτού, όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μάθω, αν τα αυτοκόλλητα και ιδιαίτερα αυτά στην κυπριακή διάλεκτο, τα έχει προμηθευτεί κατά παραγγελία ή τα πουλούν κάπου έτοιμα;  

Γράφει ο Πάρδαλος (και πάλι) 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE