ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριος καβγάς στη Βουλή μεταξύ Θεμιστοκλέους και Χριστοφίδη - «Θα σας σάσω - Δεν σας βλέπω καλά»

Άγριος καβγάς στη Βουλή μεταξύ Θεμιστοκλέους και Χριστοφίδη - «Θα σας σάσω - Δεν σας βλέπω καλά»

Καβγάς, ένταση και συμπεριφορές, οι οποίες δεν αρμόζουν στην Βουλή των Αντιπροσώπων, φαίνεται να προκλήθηκαν, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, ανάμεσα στον βουλευτή του ΑΚΕΛ, Χρίστου Χριστοφίδη και του ανεξάρτητου βουλευτή, Ανδρέα Θεμιστοκλέους.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χρίστος Χριστοφίδης μετά το πέρας της επιτροπής, σε δηλώσεις του κατήγγειλε τον κ. Θεμιστοκλέους, για ανάρμοστη συμπεριφορά, για απειλές και ύβρεις. Σύμφωνα με τον κ. Χριστοφίδη, ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους φαίνεται να είπε στους βουλευτές του ΑΚΕΛ ότι, «θα σας σάσω», «δεν σας βλέπω καλά» και «είστε θρασύδειλοι».

Όπως ανέφερε ο κ. Χριστοφίδης, η εν λόγω συμπεριφορά από πλευράς του κ. Θεμιστοκλέους είναι επαναλαμβανόμενη, ενώ θα προβεί σε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Από την πλευρά του, απαντώντας στις δηλώσεις του κ. Χριστοφίδη, ο κ. Θεμιστοκλέους απάντησε πως, «ο ίδιος ο βουλευτής του ΑΚΕΛ γεννήθηκε με το ψέμα στο στόμα», ενώ μιλώντας για το περιστατικό ανέφερε ότι ο κ. Χριστοφίδης μιλούσε με άλλους συναδέλφους του την ίδια ώρα που μιλούσε κι αυτός. Στη συνέχεια, όταν ο κ. Χριστοφίδης άκουσε τις λέξεις «ΑΚΕΛ» και «ΤΕΠΑΚ», τον διέκοψε. Αναφερόμενος στην καταγγελία, ο κ. Θεμιστοκλέους ανέφερε ότι, «δεν δίνω δεκάρα για την καταγγελία», ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως, η αναφορά που έκανε ήταν ότι «θα τα πουν στην Ολομέλεια της Βουλής». Σημείωσε ότι, θα δημοσιοποιήσει πρώτος τα πρακτικά της συνεδρίασης, με σκοπό να διαψεύσει τον κ. Χριστοφίδη.

Ταυτόχρονα, σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν ανέφερε κατά λέξη αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Χριστοφίδης είπε πως, «είμαι πολύ νέος για να πάθω Αλτσχάιμερ».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top