ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιστρέφει τα πυρά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση - «Όταν τα έργα μιλούν, δεν χρειάζονται τα λόγια»

Αντιστρέφει τα πυρά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση - «Όταν τα έργα μιλούν, δεν χρειάζονται τα λόγια»

Απάντηση στο ΑΚΕΛ με αφορμή την οικονομία, δίνει η Κυβέρνηση, μέσω του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Μάριου Πελεκάνου.

Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο ΚΕ, «το ΑΚΕΛ επιλέγει για άλλη μια φορά να αγνοεί τις εμπεριστατωμένες και πολλαπλές απαντήσεις της Κυβέρνησης στη "βιοτεχνία" ανακοινώσεών του.

Η απάντηση στην ανακοίνωση του ΑΚΕΛ για το θέμα της κυπριακής οικονομίας είναι απλή: Όταν τα έργα μιλούν, δεν χρειάζονται τα λόγια.

Και για τα έργα της Κυβέρνησης μιλούν οι αναβαθμίσεις από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης, τα στατιστικά δεδομένα των ευρωπαϊκών θεσμών, η αξιοπιστία στον διεθνή χώρο.

Για τις επιδόσεις της Κυβέρνησης ομιλεί η εφαρμογή των πλέον φιλολαϊκών έργων που έχουν ποτέ υιοθετηθεί στη χώρα μας, όπως το ΓΕΣΥ, το ΕΕΕ, και μόλις πρόσφατα ο Εθνικός Κατώτατος Μισθός, ο οποίος είναι ένας από τους υψηλότερους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εάν είχαν στοιχειώδη αντίληψη των οικονομικών δεδομένων, θα γνώριζαν ότι οι αριθμοί που επικαλούνται για τα έσοδα και έξοδα της Κυβέρνησης, είναι πλασματικοί.

Για όλα αυτά, όμως, θα έχουν όλοι την ευκαιρία σύντομα με την κατάθεση του Προϋπολογισμού στη Βουλή, να λάβουν απαντήσεις.

Για ένα πράγμα να είναι σίγουρο το ΑΚΕΛ. Η Κυβέρνηση Αναστασιάδη δεν θα παρασυρθεί και δεν θα επιλέξει την εύκολη οδό της υποχώρησης στις λαϊκίστικες κορώνες κανενός.

Θα παραδώσει στην επόμενη διακυβέρνηση μία στιβαρή οικονομία, με την οποία θα μπορεί να συνεχίσει το έργο της δημιουργίας ενός ακόμη πιο ισχυρού κράτους πρόνοιας, με βάση τους σχεδιασμούς και ειδικότερα όσον αφορά τα όσα προβλέπονται στο Εθνικό Σχέδιο «Κύπρος-Το Αύριο» που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης παρουσίασε μόλις προχθές ενώπιον του κυπριακού λαού».

Ο Μάριος Πελεκάνος απάντησε στο ΑΚΕΛ για το ΓεΣΥ λέγοντας ότι «επιτέλους το ΑΚΕΛ κάνει και μια σωστή διαπίστωση στην ανακοίνωση του για τον τομέα της υγείας, λέγοντας πως  «Το ΓΕΣΥ είναι μία από τις μεγαλύτερες  κοινωνικές μεταρρυθμίσεις που έγιναν στον τόπο μας».

Και έχουν, επίσης, δίκαιο όταν λένε πως «… Το ΓΕΣΥ χτίστηκε σε γερά θεμέλια».

Όταν, όμως, παρασύρονται από τον αντιπολιτευτικό τους οίστρο, να μην ξεχνούν πως αυτή την τεράστια κοινωνική μεταρρύθμιση, με τα γερά θεμέλια είναι η Κυβέρνηση Αναστασιάδη που την υλοποίησε.

Είναι η Κυβέρνηση Αναστασιάδη που, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των πολιτών, εφάρμοσε ένα σύστημα υγείας καθολικό και ολοκληρωμένο. Αυτή της την επιτυχία διαβεβαιώνουμε για άλλη μια φορά ότι όχι μόνο θα προστατεύσει αλλά θα συνεχίσει να ενισχύει και να αναβαθμίζει».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top