Ερωτευμένη η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Ερωτευμένη η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Μεταξύ άλλων, η ίδια έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκανε γνωστό πως βρίσκεται σε σχέση.

Όσα είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου
«Έχει τύχει να μου αρέσει κάποιος λίγο παραπάνω λόγω αρώματος. Έχω σύντροφο και είμαι ερωτευμένη», ανέφερε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για την προσωπική της ζωή.

Για το GNTM, η ίδια είπε: «Δεν ξέρω αν θα μου λείψει το GNTM. Κάποια πράγματα σίγουρα μου λείπουν. Είμαι εδώ για να κάνω κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να εξελίσσομαι και μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα. Οπότε αυτό κρατάω. Θεώρησα δεν υπήρχε χώρος για εμένα στο GNTM».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Χάσαμε 2,5 χρόνια με τον Τατάρ, ελπίζω η συνάντηση με τον Ερχιουρμάν να αγγίξει ένα ουσιαστικό θέμα»

ΠτΔ: «Χάσαμε 2,5 χρόνια με τον Τατάρ, ελπίζω η συνάντηση με τον Ερχιουρμάν να αγγίξει ένα ουσιαστικό θέμα»

Με στόχο τη δημιουργία δεδομένων για επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, μεταβαίνει στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.  

BEST OF TOTHEMAONLINE