Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Ερωτηθείς για το πότε θα μετακινηθεί, ο Αρχηγός απάντησε: «Θεωρούμε ότι η μετακίνηση αυτή πρέπει να γίνει σύντομα και αυτό θα πράξουμε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατά Δράκου οι δικηγόροι της Αριστοτέλους – Aπαντούν σε Κατσουνωτό
Από πλευράς της η Υπουργός Δικαιοσύνης κα. Στέφη Δράκου δήλωσε ότι δεν επικοινώνησε χθες με τον κ. Κατσουνωτό, αναφορικά με την μετακίνηση του σε άλλη υπηρεσία είπε ότι «αυτό το γνωρίζει ο Αρχηγός».
Όπως σας ενημέρωσε και το ΤhemaOnline σε πρωινό δημοσίευμα, προκύπτει ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από το ανακριτικό υλικό του ποινικού ανακριτή Αχιλλέα Αιμιλιανίδης, ο οποίος διερεύνησε τις καταγγελίες της διευθύντριας των κεντρικών φυλακών, Αννας Αριστοτέλους και της λειτουργού των Φυλακών, Αθηνάς Δημητρίου, εναντίον του διοικητή της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, Μιχάλη Κατσουνωτού.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Προς δίωξη Κατσουνωτού και άλλων δύο για τις καταγγελίες Αριστοτέλους - Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση
Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, υπόνοιες για διάπραξη ποινικών αδικημάτων φαίνεται να εγείρονται εναντίον του Μιχάλη Κατσουνωτού καθώς και του βαρυποινίτη, ο οποίος φέρεται να συνεργάστηκε μαζί του για τη στοχοποίηση της Αννας Αριστοτέλους, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία. Υπόνοιες φαίνεται ότι εγείρονται επίσης εναντίον ενός ακόμη στελέχους της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις