Παίρνει τον κατήφορο ο υδράργυρος - Πότε έρχονται βροχές; - Δείτε αναλυτικά το καιρικό μενού

Παίρνει τον κατήφορο ο υδράργυρος - Πότε έρχονται βροχές; - Δείτε αναλυτικά το καιρικό μενού

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Κατά τις απογευματινές ώρες, θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια και τοπικά στα δυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί από το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη,  νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις απογευματινές ώρες, είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Πέμπτη, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις απογευματινές ώρες, είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά. Δεν αποκλείεται να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ανατολικά.  Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Πέμπτη, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις απογευματινές ώρες, είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.  Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE