Αράχνη εμφανίστηκε στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ και έγινε viral - Δείτε βίντεο

Αράχνη εμφανίστηκε στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ και έγινε viral - Δείτε βίντεο

Ο κόσμος που βρέθηκε στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ έμεινε έκπληκτος όταν εντόπισε αράχνη στο φέρετρο.

Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, όταν παρατήρησαν μια αράχνη να περπατάει πάνω στο φέρετρο.

Η αράχνη εμφανίστηκε πάνω στην κάρτα που συνόδευε το στεφάνι του βασιλιά Καρόλου για την αείμνηστη μητέρα του και στη συνέχεια βρέθηκε στο στεφάνι με τα λουλούδια.

 

Το μήνυμα στην κάρτα πιστεύεται ότι έγραφε «Με αγάπη και αφοσιωμένη μνήμη. Charles R». Το στεφάνι τοποθετήθηκε στο φέρετρο νωρίτερα σήμερα (19/9) το πρωί, αφού οι πόρτες στο Westminster Hall είχαν κλείσει για το κοινό.

Η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β' (η οποία πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου), πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/9) στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Η αείμνηστη μονάρχης βρισκόταν στην πολιτεία στο Westminster Hall για τέσσερις ημέρες με την σορό της να μεταφέρεται από τη Σκωτία στις 13 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE