ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Με προσφορές και δώρα γιόρτασε τα 1α του γενέθλια το κατάστημα Cyta στο Metropolis Mall

Με προσφορές και δώρα γιόρτασε τα 1α του γενέθλια το κατάστημα Cyta στο Metropolis Mall

Ένα χρόνο γιόρτασε το κατάστημα Cyta στο Metropolis Mall και πολλοί ήταν εκείνοι που έτρεξαν να εκμεταλλευτούν το τετραήμερο ειδικών προσφορών σε κινητά και αξεσουάρ.

Από την Πέμπτη 15/9 μέχρι και την Κυριακή 18/9, οι επισκέπτες βρήκαν μοναδικές προσφορές σε κινητά Samsung και Apple, καθώς και ειδικές τιμές σε άλλα κινητά και αξεσουάρ.


Σε ένα διασκεδαστικό live link οι μουσικοί παραγωγοί του ΚΛΙΚ FM, Μαρία Παπακώστα και Κώστας Καρνάκης, ανέβασαν το κέφι και με τις μουσικές επιλογές που δημιούργησαν ατμόσφαιρα πάρτυ, και παράλληλα προσκάλεσαν τον κόσμο να δει τις προσφορές και να λάβει μέρος και στον μεγάλο διαγωνισμό του τετραημέρου. Βγάζοντας μια φωτογραφία με το αντικείμενο του διαγωνισμού στην είσοδο του καταστήματος και ανεβάζοντάς την σε story στο Instagram, οι πελάτες του καταστήματος Cyta έμπαιναν απευθείας στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός χάρισε στη μεγάλη τυχερή @christina mixail k μια δωροκάρτα αξίας €350!


Τέλος, το τετραήμερο γενεθλίων άφησε τους επισκέπτες με χαμόγελο, νέα κινητά και αξεσουάρ και την υπόσχεση για περισσότερες εορταστικές προσφορές σε κάθε ευκαιρία!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top