ΥΠΕΞ: Συνάντηση με τη Β. Νούλαντ και άλλους αξιωματούχους

ΥΠΕΞ: Συνάντηση με τη Β. Νούλαντ και άλλους αξιωματούχους

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, συναντάται την Τετάρτη με την Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτώρια Νούλαντ, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Στη συνέχεια, ο κ. Κασουλίδης θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, Nayef Al Hajraf.

Νωρίτερα το πρωί, ο Κύπριος Υπουργός Εξωτερικών θα συμμετέχει σε θεματική συνάντηση που συνδιοργανώνεται από την Κύπρο, με θέμα τη διαδικτυακή σεξουαλική βία και παιδική εκμετάλλευση.

Θα λάβει επίσης μέρος σε συνάντηση υψηλού επιπέδου για τις Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις των Ηνωμένων Εθνών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE