Συγκινητική η τελευταία εκπομπή του «Για σένα» - Βίντεο

Συγκινητική η τελευταία εκπομπή του «Για σένα» - Βίντεο

Το απόγευμα της Παρασκευής η εκπομπή “Για Σένα” έριξε αυλαία για την φετινή τηλεοπτική σεζόν σε ένα κλίμα συγκίνησης.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, μετά τους τίτλους τέλους της τελευταίας εκπομπής έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να εκφράσει, για ακόμη μία φορά, τα συναισθήματά της.

“Κάθε χρόνο τα ίδια συναισθήματα… ανάμεικτα..κάθε φόρα που ολοκληρώνεται η σεζόν. Απολογισμός… αυτοκριτική… χαρά..και γεμάτη όμορφα συναισθήματα κάνοντας αυτό που πραγματικά αγαπώ...νοιώθω ευλογημένη! σε 40 μέρες ξανά μαζί live on air!! Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας κ την υποστήριξη σας..!!”, έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE