Ολοκληρώθηκε χωρίς ποινή η μία εκ των δύο διαδικασιών για τον Σουτζιή ενώπιον «δικαστηρίου» στα κατεχόμενα

Ολοκληρώθηκε χωρίς ποινή η μία εκ των δύο διαδικασιών για τον Σουτζιή ενώπιον «δικαστηρίου» στα κατεχόμενα

Με παρατήρηση και πρόστιμο 30.000 ΤΛ (περίπου 1.640 ευρώ) που θα πληρώσει σε περίπτωση που ξανακάνει το αδίκημα, ολοκληρώθηκε η διαδικασία στο «επαρχιακό δικαστήριο» Τρικώμου που αφορά την κατοχή ασυρμάτου χωρίς άδεια, για τον Ανδρέα Σουτζιή.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, το εν λόγω «δικαστήριο» δεν επέβαλε ποινή φυλάκισης ή οποιαδήποτε άλλο χρηματικό πρόστιμο στον Σουτζιή, ο οποίος όμως συνεχίζει να τελεί υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές του ψευδοκράτους για την άλλη υπόθεση που αφορά την ύπαρξη στο κινητό του φωτογραφιών από στρατιωτικές περιοχές.

Το διάταγμα κράτησης για εκείνη την υπόθεση λήγει αύριο και ο Ανδρέας Σουτζιής θα παρουσιαστεί αύριο στις 10.30 το πρωί ενώπιον του «στρατιωτικού δικαστηρίου» στην κατεχόμενη Λευκωσία για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες και η απόφαση της ποινής.

Ο Ανδρέας Σουτζιής συνελήφθη την 1η Σεπτεμβρίου όταν πέρασε στα κατεχόμενα από το οδόφραγμα Περγάμου και έκτοτε τελεί υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE