Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία - Στο Νοσοκομείο 31χρονος με κρανιοεγκεφαλική κάκωση - Χειροπέδες σε 21χρονο

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία - Στο Νοσοκομείο 31χρονος με κρανιοεγκεφαλική κάκωση - Χειροπέδες σε 21χρονο

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία, στην επαρχία Λευκωσίας, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη 21χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Θύμα της απόπειρας είναι 31χρονος, ο οποίος φέρεται να τραυματίστηκε μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον 21χρονο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.30μ.μ. χθες, ο 21χρονος φέρεται να εισήλθε σε δωμάτιο, που διαμένει ο 31χρονος, σε φάρμα στην επαρχία Λευκωσίας και να τον κτύπησε στο κεφάλι, χρησιμοποιώντας σιδερένια σωλήνα.

Τραυματισμένος ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και θλαστικό τραύμα στο κεφάλι. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, έλαβε εξιτήριο.

Εναντίον του 21χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Μόρφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE