Τον Νοέμβριο στο Δικαστήριο ο 43χρονος που φέρεται να χτύπησε γυναίκα στη Λάρνακα - Συνολικά 10 οι κατηγορίες

Τον Νοέμβριο στο Δικαστήριο ο 43χρονος που φέρεται να χτύπησε γυναίκα στη Λάρνακα - Συνολικά 10 οι κατηγορίες

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας όρισε σήμερα την 11η Νοεμβρίου ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας σε υπόθεση που αφορά άνδρα ηλικίας 43 ετών, ο οποίος φέρεται να κτύπησε γυναίκα, ενώ αυτή κρατούσε στην αγκαλιά το 11 μηνών βρέφος της, την Τετάρτη 13 Ιουλίου στην περιοχή του λιμανιού της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 8 Αυγούστου ο ύποπτος απάντησε «μη παραδοχή» στις δέκα κατηγορίες που του απήγγειλε η Κατηγορούσα Αρχή.

Σημειώνεται ότι εκ των δέκα κατηγοριών οι τέσσερις αφορούν το αδίκημα της καταπολέμησης ορισμένων μορφών ρατσισμού και ξενοφοβίας, επίθεση που προκαλεί πραγματική σωματική βλάβη, κοινή επίθεση, δημόσια εξύβριση και κατοχή επιθετικού οργάνου.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία αναφέρουν ότι σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας η ακροαματική διαδικασία ωστόσο αναβλήθηκε για τις 11 Νοεμβρίου.

Η σημερινή διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και το Δικαστήριο διέταξε όπως μέχρι την επόμενη δικάσιμο, ο κατηγορούμενος παραμείνει ελεύθερος με τους ίδιους περιοριστικούς όρους, δηλαδή το όνομα του τοποθετήθηκε στο stop list, υπέγραψε εγγύηση 20 χιλιάδων ευρώ και θα πρέπει να παρουσιάζεται μία φορά την εβδομάδα σε Αστυνομικό Σταθμό για να υπογράφει.

Έξω από το Δικαστήριο υπήρχαν γύρω στα δέκα τα οποία προέβησαν σε ειρηνική διαμαρτυρία υπέρ της παραπονούμενης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE