Τους «έφαγε» η γουρουνοπούλα - Στο νοσοκομείο 15 άτομα στην Ελλάδα

Τους «έφαγε» η γουρουνοπούλα - Στο νοσοκομείο 15 άτομα στην Ελλάδα

Ξίνη βρήκε η γουρουνοπούλα σε 15 άτομα που στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου γιόρτασαν στο εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας στην περιοχή Βάστα Καλαμάτας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tharrosnews.gr, όλοι τους παρουσίασαν συμπτώματα σαλμονέλας-γαστρεντερίτιδας και κατέληξαν αρχικά σε Κέντρο Υγείας και ακολούθως στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Στο εκκλησάκι είχε γιορτή -όπως συμβαίνει κάθε χρόνο αυτήν την εποχή- και πλήθος κόσμου είχε πάει έξω από τον ναό. Αρκετοί εξ αυτών αγόρασαν λοιπόν γουρουνοπούλα από έναν πλανόδιο και αργότερα άρχισαν οι διαμαρτυρίες περί κοιλιακών πόνων και άλλων συμπτωμάτων.

Τρία από τα άτομα που κατέληξαν στο νοσοκομείο παρέμειναν σε αυτό για νοσηλεία.

Την υπόθεση ερευνούν οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές, προκειμένου να εντοπισθεί η πηγή προέλευσης του τροφίμου που κατανάλωσαν, αν και όλες οι μαρτυρίες συνηγορούν πως όσοι νόσησαν είχαν καταναλώσει γουρουνοπούλα που αγόρασαν πλανόδιο πωλητή.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE