ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθοριστικές οι επόμενες μέρες για το βρέφος που τραυματίστηκε στο τροχαίο – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Καθοριστικές οι επόμενες μέρες για το βρέφος που τραυματίστηκε στο τροχαίο – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται το βρέφος 6 εβδομάδων αγοράκι, που τραυματίστηκε μετά το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», ο Μηνά Επιστημονικός Διευθυντής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ Χρήστος Μηνά, ανέφερε πως  το παιδάκι έχει σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση αλλά δεν είναι διασωληνωμένο.

«Δεν χρειάστηκε κάποια χειρουργική παρέμβαση και παίρνει φάρμακα», τόνισε.

«Χρειάζεται χρόνος. Οι εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί και το παιδάκι παρακολουθείται, αλλά αν δεν περάσουν αρκετές μέρες δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την κατάσταση του παιδιού. Ελπίζουμε ότι λόγω της πλαστικότητας του εγκεφάλου της ηλικίας του παιδιού και με την κατάλληλη φροντίδα θα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας ο κύριος Μηνά, επεσήμανε ότι η ζωή του παιδιού είναι εκτός κινδύνου αλλά η πορεία της κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης θέλει χρόνο για να δείξει.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου στον στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς στην κατεύθυνση προς Κοκκινοτριμιθιά, στο ύψος Βιομηχανικής Περιοχής Κοκκινοτριμιθιάς, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Σημειώνεται ότι το παιδί που βρισκόταν στο ένα αυτοκίνητο, σε παιδικό κάθισμα, εγκλωβίστηκε στο όχημα, απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δείτε το απόσπασμα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top