ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξεσπά η μητέρα του Θανάση: «Δεν έχουν κότσια να πάνε να τους πιάσουν. Αυτός ο τόπος χρειάζεται κάθαρση»

Ξεσπά η μητέρα του Θανάση: «Δεν έχουν κότσια να πάνε να τους πιάσουν. Αυτός ο τόπος χρειάζεται κάθαρση»

Την απογοήτευση της εκφράζει για ακόμη μια φορά η μητέρα του Θανάση,  Ανδριάνα Νικολάου αυτή τη φορά για τις δηλώσεις του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα.

Η κυρία Ανδριάνα σε δηλώσεις της στο Sigma, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ανέφερε ότι εδώ και μία εβδομάδα παρέλαβαν το πόρισμα και παρόλο που το ζητάνε απεγνωσμένα δεν τους το δίνουν.

«Διάβασα τις δηλώσεις του κύριου Αγγελίδη και είχα εκπλαγεί. Δεν απάντησαν στις επιστολές του δικηγόρου μας, που τους εξηγεί ότι νομικά το δικαιούμαστε. Αφού δεν βλέπουν το νομικό κομμάτι, ας δουν τουλάχιστον το ανθρώπινο. Εμείς κάναμε όλη αυτή την έρευνα», είπε συγκεκριμένα η κυρία Νικολάου.

«Πέρασαν 17 μαύρα χρόνια, μαρτυρήσαμε, θυσιαστήκαμε για να φτάσουμε μέχρι εδώ», συνέχισε.

«Είπαμε επανειλημμένα ότι δεν θέλουμε να πέσει στα χέρια των λειτουργών της Νομικής Υπηρεσίας το πόρισμα, απ’ αυτούς που ταλαιπωρηθήκαμε τόσα χρόνια. Κάποιοι αποφάσισαν να του κλείσουν το στόμα και να τον θάψουν μαζί με την αλήθεια στο χώμα», πρόσθεσε.

«Γιατί να μην γνωρίζουμε τα ονόματα των υπόπτων; Έχουν σκοπό δηλαδή να τους κρατήσουν κρυφούς; Ας τα σβήσουν τα ονόματα στο κάτω κάτω»

«Απαιτούμε την απόδοση ευθυνών. Γνωρίζουν τους δολοφόνους και τους ηθικούς αυτουργούς και γι' αυτό τους κάλυπταν. Θέλουμε να μελετήσουν το πόρισμα ανεξάρτητοι και όχι απ’ αυτούς που συγκάλυπταν τόσα χρόνια», ανέφερε.

«Απαιτούμε τη σύλληψη τους για να νιώσουμε ότι υπάρχει και λίγη δικαίωση. Δεν είναι μόνο 3-4, είναι πάρα πολλοί που φταίνε σε αυτή την υπόθεση. Χωρίς την αποκάλυψη και σύλληψη των δραστών δεν υπάρχει δικαίωση. Προσπαθούν τώρα να συγκαλύψουν αυτούς που το συγκάλυπταν τόσα χρόνια. Ευτυχώς που μου έδωσε ο Θεός τη δύναμη και ξέθαψα το παιδί μου και «μίλησε» ο ίδιος», σημείωσε η κυρία Ανδριάνα.

«Αν νομίζει ο Βοηθός Εισαγγελέας ότι είναι το πρώτο πόρισμα που θα πάρουμε, πήραμε πάρα πολλά. Έχουμε στα χέρια μας όλες τις έρευνες, χιλιάδες σελίδες»

«Ο γιος μου είδε σημεία και τέρατα στο στρατό και γι’ αυτό του έκλεισαν το στόμα για να μην μιλήσει. Το πρωί της κηδείας ήρθαν στο σπίτι 3 αξιωματικοί. Με ρωτούσε ο Διοικητής του, χθες το βράδυ που ήρθε στο σπίτι δεν σας είπε τίποτα; Του είπα όχι, ήταν στεναχωρημένος αλλά δεν μας είπε τίποτα. Και μου είπε, είναι δυνατόν; Αυτός ήθελε να μάθει αν μας είπε ο γιος μας αυτά που είπε την προηγούμενη μέρα στους αξιωματικούς και την επόμενη βρέθηκε νεκρός», εξήγησε η μητέρα του Θανάση.

«Δεν έχουν κότσια να πάνε να τους πιάσουν. Αυτός ο τόπος χρειάζεται κάθαρση σε όλα τα πόστα», κατέληξε η Ανδριάνα Νικολάου.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top