Accept ΛΟΑΤΙ Κύπρου: Περίπου 4.000 άτομα συμμετείχαν στην Πορεία Υπερηφάνειας

Accept ΛΟΑΤΙ Κύπρου: Περίπου 4.000 άτομα συμμετείχαν στην Πορεία Υπερηφάνειας

Περίπου 4.000 άτομα συμμετείχαν στην Πορεία Υπερηφάνειας, η οποία διοργανώθηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Accept ΛΟΑΤΙ Κύπρου.

"Η Πορεία Υπερηφάνειας 2022 έγραψε ιστορία ως μια από τις πιο επιτυχείς που πραγματοποιήθηκαν ποτέ στο νησί μας", επισημαίνεται. Προστίθεται ότι στην Πορεία η Accept ενημερώθηκε διά στόματος της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Στέφης Δράκου, ότι το νομοσχέδιο για τη Νομική Αναγνώριση Ταυτότητας Φύλου (ΝΑΤΦ) για τα τρανς άτομα εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο και κατευθύνεται στη Βουλή για ψήφιση.

"Τώρα, μέσω του φετινού Pride, διεκδικούμε πολιτικό γάμο και άρση των διακρίσεων στη δημιουργία οικογένειας", σημειώνει η ανακοίνωση, απευθύνοντας ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης του Φεστιβάλ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE