Αναστάτωση σε πτήση για Ηράκλειο - Επεισόδιο με μεθυσμένο επιβάτη

Αναστάτωση σε πτήση για Ηράκλειο - Επεισόδιο με μεθυσμένο επιβάτη

Αναστάτωση προκάλεσε ένας επιβάτης σε πτήση από Πολωνία για Κρήτη.

Ειδικότερα, ο 35χρονος που ταξίδευε το μεσημέρι της Τρίτης (27/9) από Κρακοβία για Ηράκλειο προκειμένου να κάνει τις διακοπές του, υπό την επήρεια μέθης προκάλεσε χάος στην πτήση με την προκλητική συμπεριφορά του και παρά τις συστάσεις πιλότου και πληρώματος, συνέχιζε να δημιουργεί προβλήματα, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια του αεροσκάφους και των επιβατών.

Μάλιστα όταν το πλήρωμα του ζητούσε επίμονα να καθίσει στο κάθισμα του εκείνος συνέχιζε να φωνάζει και να καταγγέλλει ότι τον έκλεψαν, σύμφωνα με το cretapost.

Ο 35χρονος Πολωνός κατέληξε τελικά στο κρατητήριο αφού στην πίστα του αεροδρομίου τον περίμεναν οι αστυνομικοί.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE