Το μεσημέρι η νεκροτομή της 87χρονης - Καταθέσεις από τις αδερφές της για τα σημάδια στο λαιμό της

Το μεσημέρι η νεκροτομή της 87χρονης - Καταθέσεις από τις αδερφές της για τα σημάδια στο λαιμό της

Το μεσημέρι, σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροτομή στη σορό της 87χροονης γυναίκας, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας χθες το απόγευμα (29/09), χωρίς τις αισθήσεις όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Τα σημάδια που εντοπίστηκαν στο λαιμό της 87χρονης κίνησαν υποψίες στις Αρχές, ενώ στο Νοσοκομείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και ιατροδικαστής για αυτοψία.

Οι Αρχές έλαβαν καταθέσεις από τις δυο αδερφές της, επίσης ηλικιωμένες, με τους ισχυρισμούς τους να διερευνώνται.

Υπενθυμίζουμε ότι σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το απόγευμα της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου μετά την πληροφορία για νεκρή γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, η οποία έχασε τις αισθήσεις της καθώς βρισκόταν στο σπίτι των αδερφών της στον Άγιο Δομέτιο. 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πιθανή μια συμφωνία με το Ιράν σε 10 ημέρες, λέει ο Τραμπ: Σε εξέλιξη το Συμβούλιο Ειρήνης - Δείτε live

Πιθανή μια συμφωνία με το Ιράν σε 10 ημέρες, λέει ο Τραμπ: Σε εξέλιξη το Συμβούλιο Ειρήνης - Δείτε live

Μπροστά σε ηγέτες και αντιπροσώπους από 40 και πλέον χώρες, άρχισαν σήμερα στην Ουάσινγκτον οι εργασίες του Συμβουλίου Ειρήνης για την ανοικοδόμηση της ισοπεδωμένης από τον πόλεμο Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE