Διακινητές ναρκωτικών μέσω...ταχυδρομίου - Πάνω από 10 κιλά σε συσκευασίες - Υπό κράτηση δύο πρόσωπα

Διακινητές ναρκωτικών μέσω...ταχυδρομίου - Πάνω από 10 κιλά σε συσκευασίες - Υπό κράτηση δύο πρόσωπα

Διατάγματα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον ενός 44χρονου από την Πέγεια και ενός 39χρονου. Έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι για την εισαγωγή ποσότητας κάνναβης μέσω ταχυδρομείου που ξεπερνά τα 10 κιλά.

Στις 27 Σεπτεμβρίου μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, αφίχθηκε στην Κύπρο, από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, πακέτο, το οποίο ελέγχθηκε την επόμενη μέρα από Τελωνειακό λειτουργό και διαπιστώθηκε, ότι περιείχε 18 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 10 κιλών και 440 γραμμαρίων περίπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το εν λόγω πακέτο παραλήφθηκε στην Πάφο, από κάτοικο Πέγειας ηλικίας 44 ετών, ο οποίος και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον και δεύτερου άντρα, ηλικίας 39 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE