Πυρκαγιά Κελιά: Υπο πλήρη έλεγχο - Κατέκαυσε δύο εκτάρια με καλαμιώνες

Πυρκαγιά Κελιά: Υπο πλήρη έλεγχο - Κατέκαυσε δύο εκτάρια με καλαμιώνες

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Κοινότητας Κελιά της επαρχίας Λάρνακας, η οποία κατέκαυσε δύο εκτάρια με καλαμιώνες.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος Δασών αναφέρεται ότι «γύρω στις 06.30 το πρωί της Κυριακής 02 Οκτωβρίου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Κελιών. Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο δύο ώρες αργότερα καίγοντας έκταση δύο εκταρίων με καλαμιώνες».

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν επτά άτομα του Τμήματος Δασών με τρία πυροσβεστικά οχήματα, τρία άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα και ένας ιδιωτικός εκσκαφέας.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.      

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE