Πυρκαγιά Κελιά: Υπο πλήρη έλεγχο - Κατέκαυσε δύο εκτάρια με καλαμιώνες

Πυρκαγιά Κελιά: Υπο πλήρη έλεγχο - Κατέκαυσε δύο εκτάρια με καλαμιώνες

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Κοινότητας Κελιά της επαρχίας Λάρνακας, η οποία κατέκαυσε δύο εκτάρια με καλαμιώνες.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος Δασών αναφέρεται ότι «γύρω στις 06.30 το πρωί της Κυριακής 02 Οκτωβρίου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Κελιών. Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο δύο ώρες αργότερα καίγοντας έκταση δύο εκταρίων με καλαμιώνες».

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν επτά άτομα του Τμήματος Δασών με τρία πυροσβεστικά οχήματα, τρία άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα και ένας ιδιωτικός εκσκαφέας.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.      

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.