Έκοψαν κλήση σε αυτοκίνητο - γλυπτό στη Γερμανία

Έκοψαν κλήση σε αυτοκίνητο - γλυπτό στη Γερμανία

Στο «μάτι» της τροχαίας της Καρλσρούης μπήκε ένα παράξενο αυτοκίνητο – γλυπτό του Αυστριακού καλλιτέχνη Έρβιν Βερμ.

Η τροχαία δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκε με το λυγισμένο φορτηγό που δημιούργησε ο καλλιτέχνης, στο πλαίσιο των εορτασμών για 300α γενέθλια της πόλης.

Έτσι, οι αρχές άφησαν στο παρμπρίζ του...  παράνομα σταθμευμένου έργου μία κλήση, με τον Βερμ να καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 30 ευρώ.

Πάντως, κάτοικοι της περιοχής εκτιμούν ότι πιθανώς κάποιος αστυνομικός θέλησε να αστειευτεί, αφήνοντας… για πλάκα την κλήση στο φορτηγό, το οποίο βρίσκεται σε έναν πεζόδρομο, με τις πίσω ρόδες του να στηρίζονται σε ένα παρακείμενο κτήριο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βερμ παρουσιάζει κάποιο παραμορφωμένο όχημα ως έργο, με τον ίδιο να δηλώνει ότι με αυτόν τον τρόπο επιθυμεί να δει τα αντικείμενα μέσα από μία διαφορετική σκοπιά.

Ο Αυστριακός καλλιτέχνης γεννήθηκε το 1954 και, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Bored Panda, θεωρεί πως όλα τα υλικά που βρίσκονται στο περιβάλλον του ανθρώπου είναι χρήσιμα, με το έργο του να εστιάζει ολόκληρη την οντότητα ενός ανθρώπου.

Πιθανότατα, ο Βερμ θα είναι πλέον πιο προσεκτικός, όταν διαλέγει πού θα αφήνει τα έργα του…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE