LIFESTYLE

Ο Κυριάκος Πελεκάνος στην Πάφο με πρώην παρουσιάστρια του ΑΝΤ1! Ο λόγος;

Ο Κυριάκος Πελεκάνος στην Πάφο με πρώην παρουσιάστρια του ΑΝΤ1! Ο λόγος;

Τους είδαν χιλιάδες κόσμου, μιας και ήταν καλεσμένοι για ένα συγκεκριμένο σκοπό στην παραλιακή μας πόλη. Η πρόσκληση ήταν επίσημη και αυτοί την αποδέχτηκαν με χαρά..

Μπορεί να είναι ο πιο διάσημος, εντός και εκτός εισαγωγικών, γυμναστής της Κύπρου. Και γι αυτό τον λόγο, τον καλούν να παρευρεθεί σε διάφορα events  που έχουν να κάνουν με το αντικείμενό του. Συχνά – πυκνά, στο χώρο βρίσκονται και γυναίκες της τηλεόρασης, και λόγω του παρελθόντος του, αυτό μας αποσπά την προσοχή…

Την εκδήλωση παρουσίασε η Πάολα Χατζηλαμπρή, η οποία έσκασε μύτη στη σκηνή πιο fit από ποτέ…  Η πρώην παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 , με το μπριο και τη δυναμικότητα της κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμπολιτών της, σε μια εκδήλωση όπου στέφθηκε ο πιο FIT Παφίτης, καθώς και η πιο FIT Παφίτισσα στα πλαίσια του ΠΑΦΟΣ 2017 -Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Αξίζει να πούμε πως η όλη εκδήλωση περιελάμβανε επίσης μονοήμερο μαραθώνιο ομαδικής συμμετοχής με γυμναστική, επιδείξεις ψυχαγωγικά παιχνίδια καθώς και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να περάσει το μήνυμα ότι η γυμναστική και η καλή διατροφή συμβάλουν για μια καλύτερη ζωή.

Την πρώτη θέση στους άνδρες στην κατηγορία Pafos Fittest Man πήρε ο Σωτήρης Αντωνιάδης και στις γυναίκες στην κατηγορία Pafos Fittest Woman η Αλόνα Χατζηκύρου. Τις βραβεύσεις έκανε ο Κυριάκος Πελεκάνος…

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top