Στέφανος Στέφανου: Ενημέρωσε την Πρέσβειρα της Ιαπωνίας για την κατάσταση στο Κυπριακό

Στέφανος Στέφανου: Ενημέρωσε την Πρέσβειρα της Ιαπωνίας για την κατάσταση στο Κυπριακό

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στέφανου, ενημέρωσε την Πρέσβειρα της Ιαπωνίας στην Κύπρο, Σέκι Ιζούμι για την κατάσταση αναφορικά με το Κυπριακό και την ανάγκη άμεσης διάρρηξης του συνεχιζόμενου αδιέξοδου στο Κυπριακό και συνέχισης των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντάνα.

Ο κ. Στεφάνου συναντήθηκε την Τετάρτη με την Πρέσβειρα της Ιαπωνίας και κατά τη συνάντηση σημείωσε ιδιαίτερα την πρόταση του ΑΚΕΛ που αποσκοπεί στο ξεπέρασμα του αδιεξόδου και επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επίτευξη λύσης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας η οποία θα διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των Κυπρίων και θα στέλνει μήνυμα ειρήνης σε όλη την περιοχή.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του ΑΚΕΛ, κατά τη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και εκφράστηκε ικανοποίηση για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων Κύπρου-Ιαπωνίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Εγκλωβίστηκαν δύο άτομα ενώ έκαναν ορειβασία στο Παλαιχώρι - Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση
Τροχαίο στη Λάρνακα: Όχημα παρέκκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε χωράφι - Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός και παιδί 2 ετών  
Έκρυβαν την «πραμάτεια» τους σε πακέτα εταιρείας μεταφορών - Κατασχέθηκε κάνναβη πέραν των 100 κιλών - Σύλληψη 31χρονου - Φωτογραφίες
VIDEO: Αεροπειρατεία σε πτήση στο Μπελίζ – Επιβάτης πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη
Συμπλοκή στη Λευκωσία: Πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Πάσχα στο… mall: Ποιες μέρες θα είναι όλα κλειστά – Πότε θα είναι ανοιχτά εστιατόρια και χώροι διασκέδασης
Πασχαλινές Εκδηλώσεις: Αυτά τα χωριά ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν παραδοσιακά - Δείτε αναλυτικά όλα όσα προγραμματίζουν
Πώς να απολαύσετε τα Πασχαλινά εδέσματα χωρίς να χάσετε τον έλεγχο σας - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

 

 

 

Διμερείς συνεργασίες στο επίκεντρο συναντήσεων ΠτΔ στο Ισραήλ

Διμερείς συνεργασίες στο επίκεντρο συναντήσεων ΠτΔ στο Ισραήλ

Θέματα διμερών συνεργασιών και διαπεριφερειακές εξελίξεις, θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο των συζητήσεων κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο Ισραήλ, στις 4 Μαΐου. Αυτό ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) αρμόδιες πηγές, σημειώνοντας, επίσης, πως κατά την επίσκεψη του ΠτΔ θα συζητηθεί και η επικείμενη Τριμερής Σύνοδος των ηγετών Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ.