ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/7 συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Απόπειρα φόνου τα ξημερώματα: Σε συναγερμό η Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο σε διαμέρισμα
Ο 21χρονος ύποπτος συνελήφθη λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα σήμερα, από μέλη του ΤΑΕ Πάφου, με δικαστικό ένταλμα που είχε εκδοθεί μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.
Η απόπειρα φόνου εις βάρος του 36χρονου διαπράχθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, τα ξημερώματα, ενώ ο 36χρονος βρισκόταν στο διαμέρισμά του στην Πάφο.
Αυτός μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κατάγματα κρανίου και υποσκληρίδιο αιμάτωμα. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διασωληνωμένος κρατήθηκε για νοσηλεία. Ο 36χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.
* Φωτογραφία αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις