ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χειραψία Αναστασιάδη - Ερντογάν - Συνάντηση με Μακρόν στην Πράγα - Δείτε φωτογραφίες

Χειραψία Αναστασιάδη - Ερντογάν - Συνάντηση με Μακρόν στην Πράγα - Δείτε φωτογραφίες

Με ηγέτες άλλων χωρών συναντήθηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος είναι στην Πράγα, για τη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, μεταξύ άλλων και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Ο Ερντογάν ανταποκρίθηκε- μαζί με τους ηγέτες άλλων χωρών του γεωγραφικού χώρου της Ευρώπης- στην πρωτοβουλία που είχε ξεκινήσει ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν.

Μάλιστα, φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τις συναντήσεις του Τούρκου προέδρου δείχνουν να συνομιλεί με ηγέτες από άλλες χώρες, όπως τον Εμανουέλ Μακρόν, τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ και τον πρωθυπουργό της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν.

Σημειώνεται πως θα ήταν μάλλον περίεργο για τον Τούρκο πρόεδρο να μην ανταποκριθεί σε ένα κάλεσμα προς όλους τους ηγέτες της Ευρώπης, όσο και αν ο ίδιος ενεργεί πολλές φορές με αντισυμβατικό τρόπο. Προσερχόμενος, όμως, στην Πράγα ο κ. Ερντογάν θα βρεθεί στον ίδιο χώρο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και με τον Νίκο Αναστασιάδη.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top