Από χτύπημα αγελάδας ο θάνατος του 62χρονου στην Αραδίππου – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Από χτύπημα αγελάδας ο θάνατος του 62χρονου στην Αραδίππου – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 62χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή Αραδίππου, λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, ο οποίος δέχθηκε χτύπημα από αγελάδα. 

Σύμφωνα με την νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο θάνατος του 62χρονου επήλθε από συμπιεστικό τραυματισμό θώρακα από βοοειδή.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, 62χρονος Ελληνοκύπριος εντοπίστηκε νεκρός σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή Αραδίππου.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και ιατροδικαστής για αυτοψία, ενώ αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE