Βαρύ πένθος στη Λάρνακα - Αύριο η κηδεία του 62χρονου - Η επιθυμία της οικογένειας

Βαρύ πένθος στη Λάρνακα - Αύριο η κηδεία του 62χρονου - Η επιθυμία της οικογένειας

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε τόσο η Λάρνακα όσο και ολόκληρη η Κύπρος από το χαμό του Ανδρέα Κωνσταντίνου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή της Αραδίππου, λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η κηδεία του 62χρονου, που έφυγε χθες μετά από χτύπημα από αγελάδα στην φάρμα του στην Αραδίππου, θα τελεστεί αύριο στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Λάρνακα η ώρα 12.00μμ.

Σύμφωνα με την οικογένεια, αντί στεφάνων, θα γίνονται εισφορές για το Ιασώνειο Ίδρυμα, για την παιδική στέγη Λάρνακας και για το Σύνδεσμο στήριξης παιδιών με ειδικές ανάγκες επαρχίας Λάρνακας "Ηλιαχτίδα Ζωής"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE