Βαρύ πένθος στη Λάρνακα - Αύριο η κηδεία του 62χρονου - Η επιθυμία της οικογένειας

Βαρύ πένθος στη Λάρνακα - Αύριο η κηδεία του 62χρονου - Η επιθυμία της οικογένειας

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε τόσο η Λάρνακα όσο και ολόκληρη η Κύπρος από το χαμό του Ανδρέα Κωνσταντίνου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή της Αραδίππου, λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η κηδεία του 62χρονου, που έφυγε χθες μετά από χτύπημα από αγελάδα στην φάρμα του στην Αραδίππου, θα τελεστεί αύριο στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Λάρνακα η ώρα 12.00μμ.

Σύμφωνα με την οικογένεια, αντί στεφάνων, θα γίνονται εισφορές για το Ιασώνειο Ίδρυμα, για την παιδική στέγη Λάρνακας και για το Σύνδεσμο στήριξης παιδιών με ειδικές ανάγκες επαρχίας Λάρνακας "Ηλιαχτίδα Ζωής"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE