ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρέας Μαυρογιάννης: Πλήθος υποστηρικτών στην Αθήνα - Στήριξη από τον Γιώργο Νταλάρα και άλλες προσωπικότητες

Ανδρέας Μαυρογιάννης: Πλήθος υποστηρικτών στην Αθήνα - Στήριξη από τον Γιώργο Νταλάρα και άλλες προσωπικότητες

Πολιτική συγκέντρωση στην Αθήνα, πραγματοποίησε χθες ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στην Ελλάδα.

Στην παρουσία πλήθους υποστηρικτών της υποψηφιότητας του, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, αναφέρθηκε στο όραμα του για την Κύπρο και τους ανθρώπους της, επισημαίνοντας πως διεκδικεί, με ήθος και εντιμότητα, την αλλαγή που επιζητά η κοινωνία.

Στη συγκέντρωση, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, φοιτητές, εργαζόμενοι και παράγοντες της κυπριακής παροικίας στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Γιώργος Νταλάρας, θέλοντας να εκφράσει τη στήριξη του και να ευχηθεί κάθε επιτυχία στον Ανδρέα Μαυρογιάννη, με τον οποίο διατηρούν δεσμούς πολυετούς φιλίας. Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην εκδήλωση, ο Γιώργος Νταλάρας παρέδωσε επιστολή στήριξης, στην οποία αναλύει τους λόγους για τους οποίους στηρίζει την υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη, ευχόμενος κάθε επιτυχία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Ανδρέου, και οι ερμηνεύτριες Κορίνα Λεγάκη και η Ευσταθία, με τους οποίους ο Ανδρέας Μαυρογιάννης διατηρεί μακροχρόνια φιλία.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, ανέλυσε τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η χώρα στο κυπριακό ζήτημα, στα ενεργειακά, στα θέματα διαφθοράς αλλά και στην οικονομία εξαιτίας της ακρίβειας που ταλανίζει τους πολίτες. Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης αναφέρθηκε στο τέλμα που παρουσιάζει το αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας και στην ανάγκη επένδυσης στην παιδεία και τους νέους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top