Cyprus Airways: Ανακοίνωσε περιορισμένη σειρά επιπλέον πτήσεων από και προς Αθήνα

Cyprus Airways: Ανακοίνωσε περιορισμένη σειρά επιπλέον πτήσεων από και προς Αθήνα

Την προσφορά περιορισμένης σειράς επιπλέον πτήσεων από και προς την Αθήνα μεταξύ 27 και 30 Οκτωβρίου ανακοίνωσε η Cyprus Airways τη Δευτέρα, συμπληρώνοντας πως οι πτήσεις είναι διαθέσιμες προς πώληση από την ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Όπως αναφέρεται, το δημοφιλές Σαββατοκύριακο που αρχίζει στις 28 Οκτωβρίου αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για την αεροπορική εταιρεία να προσθέσει χωρητικότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα για να εξυπηρετήσει τους πελάτες της που επιθυμούν να ταξιδέψουν από και προς την Κύπρο, με τη ζήτηση για το Σαββατοκύριακο να ήταν μεγάλη, τόσο για την εισερχόμενη όσο και για την εξερχόμενη κίνηση, με αποτέλεσμα η αεροπορική εταιρεία να προσφέρει δύο επιπλέον πτήσεις μετ' επιστροφής κατά τη διάρκεια του δημοφιλούς Σαββατοκύριακου.

Συμπληρώνεται πως οι πρόσθετες πτήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 27 και 30 Οκτωβρίου, επιτρέποντας στους πελάτες να ταξιδέψουν μέσω Αθήνας, αλλά επίσης θα βοηθήσουν τους τουρίστες να φτάσουν στην Κύπρο κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής περιόδου διακοπών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE