Τραγωδία στη Λεμεσό: Ανασύρθηκε αναίσθητος από τη θάλασσα 57χρονος
Τραγική κατάληξη είχε πρωινό μπάνιο στη θάλασσα για 57χρονο, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από το νερό.

Πρόκειται για τον Midia Mohammed Bayesti, ημερομηνία γέννησης 25/01/2006, από το Ιράν, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, 2022, ελλείπει από τις 10.00 το πρωί της Κυριακής, 09 Οκτωβρίου, 2022.

Ο 16χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.70μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια. Κατά την αναχώρηση του φορούσε μαύρο σακάκι και μαύρη φανέλα.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




