LIKE ONLINE

Η μάστιγα των «100mph Snapchat challenge»: Πίνουν μπύρες και βγάζουν βίντεο τα «τερματισμένα» κοντέρ - Βίντεο

Η μάστιγα των «100mph Snapchat challenge»: Πίνουν μπύρες και βγάζουν βίντεο τα «τερματισμένα» κοντέρ - Βίντεο

Το «100mph Snapchat challenge» είναι μια νέα και άκρως επικίνδυνη μάστιγα που ενθαρρύνει τους οδηγούς να πίνουν αλκοολούχα ποτά, να επιταχύνουν σε υψηλές ταχύτητες, καταγράφοντας παράλληλα ένα βίντεο από το ταχύμετρο ως απόδειξη. Στη συνέχεια πρέπει να ανεβάσουν το κλιπ στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης στο πλαίσιο της «δοκιμασίας», που σύμφωνα με την αστυνομία της Βόρειας Ουαλίας αυξάνει τη δημοτικότητά τους.

Οι αξιωματικοί στο Wrexham υποστηρίζουν ότι έχουν αυξήσει τις περιπολίες ελέγχου της ταχύτητας, αφού πρόσφατα εκφράστηκαν ανησυχίες από τους κατοίκους σχετικά με την εμφάνιση αυτής της τόσο επικίνδυνης τάσης.

Αυτή η «πρόκληση» δεν εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ουαλία. Τον Δεκέμβριο του 2020, ο 20χρονος Lewis Morgan σκοτώθηκε, όταν ο φίλος του και οδηγός Meirion Roberts, προσπαθούσε να βιντεοσκοπήσει το ταχύμετρο του και προσέκρουσε σε τηλεγραφικό στύλο.

Μάλιστα ο Roberts είχε καταναλώσει πρώτα αρκετά μπουκάλια μπύρα με σκοπό να κάνει το βίντεο του ακόμα πιο θεαματικό. Ο 20χρονος υπέστη σοβαρό τραύμα στο κεφάλι κατά τη σύγκρουση και πέθανε επί τόπου, ενώ στον ανεύθυνο οδηγό του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επτάμισι ετών.

Ο αρχιφύλακας Leigh Evans, της αστυνομίας της Βόρειας Ουαλίας σε συνέντευξη Τύπου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η πρόκληση των 100 μιλίων/ώρα για την οποία ενημερωθήκαμε αποτελεί πραγματική ανησυχία. Κανείς δεν χρειάζεται να υπενθυμίσει ότι η υπερβολική ταχύτητα μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες. Πρόκειται για μια προειδοποίηση προς όσους συμμετέχουν σε αυτή την πρόκληση: μην εφησυχάζετε, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την παραβίαση των νόμων του δρόμου.

Γνωρίζουμε τις ανησυχίες που εκφράστηκαν σχετικά με την υπερβολική ταχύτητα και τα ενοχλητικά οχήματα στην περιοχή. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά την περιοχή με τακτικές περιπολίες».

Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top