Τραγωδία στην Κρήτη: 78χρονη τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο - Τι συνέβη

Τραγωδία στην Κρήτη: 78χρονη τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο - Τι συνέβη

Συναγερμός σήμανε σε Αστυνομία και Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) το μεσημέρι της Τρίτης (11/10) μετά την πτώση τουρίστριας μέσα στο μπάνιο στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η τουρίστρια ηλικίας 78 ετών πήγε στο μπάνιο του ξενοδοχείου στην Αμμουδάρα όταν -άγνωστο πώς προς το παρόν- γλίστρησε, έπεσε και δυστυχώς η πτώση της ήταν μοιραία.

Πλήρωμα του ΕΚΑΒ έσπευσε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η τουρίστρια, όμως οι διασώστες την εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις της.

Σύντομα διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα είχε καταλήξει.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα σχετικά με τα αίτια που προκάλεσαν τη μοιραία πτώση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE