Τραγωδία στην Κρήτη: 78χρονη τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο - Τι συνέβη

Τραγωδία στην Κρήτη: 78χρονη τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο - Τι συνέβη

Συναγερμός σήμανε σε Αστυνομία και Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) το μεσημέρι της Τρίτης (11/10) μετά την πτώση τουρίστριας μέσα στο μπάνιο στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η τουρίστρια ηλικίας 78 ετών πήγε στο μπάνιο του ξενοδοχείου στην Αμμουδάρα όταν -άγνωστο πώς προς το παρόν- γλίστρησε, έπεσε και δυστυχώς η πτώση της ήταν μοιραία.

Πλήρωμα του ΕΚΑΒ έσπευσε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η τουρίστρια, όμως οι διασώστες την εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις της.

Σύντομα διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα είχε καταλήξει.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα σχετικά με τα αίτια που προκάλεσαν τη μοιραία πτώση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE