Στην τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Κασουλίδη αναφέρεται ο Έλληνας ΥΠΕΞ

Στην τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Κασουλίδη αναφέρεται ο Έλληνας ΥΠΕΞ

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα (11/10) με τον Κύπριο ομόλογό του Ιωάννη Κασουλίδη αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Twitter ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Όπως σημειώνει o Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, στη συζήτηση με τον Κύπριο ομόλογό του έγινε αξιολόγηση των τελευταίων εξελίξεων στο Κυπριακό, τη Λιβύη και την Ανατολική Μεσόγειο, στο πλαίσιο του στενού συντονισμού Ελλάδας και Κύπρου.

«Στο πλαίσιο του στενού και συνεχούς συντονισμού Ελλάδας-Κύπρου, είχα τηλεφωνική συνομιλία σήμερα με τον ομόλογό μου της Κύπρου Ιωάννη Κασουλίδη, προκειμένου να εξετάσουμε και να αξιολογήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο, Λιβύη και Κυπριακό», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Δένδιας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE