Σε άσχημη κατάσταση γυναίκα με θέματα υγείας: «Αφέθηκε κυριολεκτικά στο έλεος του Θεού - Δεν έχει να φάει»

Σε άσχημη κατάσταση γυναίκα με θέματα υγείας: «Αφέθηκε κυριολεκτικά στο έλεος του Θεού - Δεν έχει να φάει»

Σε άσχημη οικονομική και όχι μόνο κατάσταση γυναίκα στην Κύπρο.


Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better world" , πρόκειται για άτομο περιορισμένων δυνατοτήτων, με 3 ιατρικές εκθέσεις από 3 διαφορετικές ειδικότητες ιατρών για ανικανότητα εργασίας και με διάφορα προβλήματα υγείας.

Ζει μόνη της, δεν λαμβάνει επιδόματα και όπως αναφέρεται στην ανάρτηση της εθελοντικής ομάδας, πρέπει να κάνει επέμβαση στο σπόνδυλο.

«Αυτό το πλάσμα αφέθηκε κυριολεκτικά στο έλεος του Θεού, να ζήσει χωρίς βοήθεια, χωρίς οικονομικούς πόρους, χωρίς απολύτως κανένα εισόδημα», αναφέρεται στην ανάρτηση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.